Containergruppen Norge AS

Containergruppen Norge er en totalleverandør av utstyr til avfall- og gjenvinning, anlegg -og transport, entreprenører, landbruk, offshore, offentlig sektor, og privat varehandel, lager og produksjon.

CGN har så langt leveranser til det norske- og svenske markedet.

En kostnadseffektiv og faglig sterk organisasjon der kvalitet, korte leveringstider og høy leveringspunktlighet skal prege kundeopplevelsen.

Produktforbedring og utvikling er for oss i CGN en kontinuerlig prosess, hvor vi samler kunnskap og erfaring sammen med deg som kunde for å optimalisere produktene.

Containergruppen er en aktør i markedet med personer som har lang erfaring i bransjen.

Vi kan tilby alle typer containere for krok, lift, front- og bak-laster. Lager- og miljøcontainere, brakker, gruskasser, samt komprimerende utstyr. Fleksibiliteten er stor. Vi kan gi våre kunder miljømessige gode og kostnadseffektive løsninger, ikke minst ved samfrakt.

Selskapet har produsenter med lang erfaring. Vi dekker hele Norge med gunstige priser på produkt og frakt. Leveringstiden er kortere enn hva som er vanlig i denne bransjen. Produksjonsordre leveres fra 3 uker etter bestilling.
Kapasiteten kan beskrives gjennom produksjonsvolumet på 400 krokcontainere pr. mnd.

Alle produkter leveres etter norske spesifikasjoner.

Produsentene har egne transportselskaper. Det sikrer kvaliteten helt frem til kunde.

Kvalitets og styringssystem bygget etter ISO 9001.

Sporingssystem for containere og markedets beste garantibetingelser tilbyr vi også.

Containergruppen har egen konstruksjonsavdeling og kan gjennom dette tilpasse produkter etter kundens ønske. Kvalitet og leveringstid er som lovet.